Natten

2014-01-17 |06:50:51
Inatt började vi med operation ta bort välling på natten för Max, samt operation sluta med blöja på natten för Leo. 

Om vi börjar med Max. Han har fått det någon gång förut & igår kväll var det dags igen. Han hade sovit i kanske 2 timmar när han plötsligt börjar gallskrika. Då menar jag inte typ sånt skrik som barn kan få till inne på Ica, utan jag menar ett hjärtskärande panikskrik som inte går att hejda alls. Vi tog upp honom & vaggade i våra famnar & testade allt kändes det som, efter kanske 10 minuters oavbrutet skrik så somnade han som en klubbad säl i soffan. Puh! Lillskrutt.. Googlade & det verkade stämma väldigt bra in på nattskräck, men jag har bok erfarenhet av det så ni som har det  -vad ska man göra? Läste att man absolut inte ska försöka väcka barnet vilket vi gjorde, så där lärde vi oss en läxa. 
Hur som, resten av Max natt var gnällig.. Han fick nappen fram till 3tiden ungefär, då funkade den inte längre & han fick istället en stor flaska varmt vatten med endast ett mått välling i. Det funkade & han somnade om (herrn sover fortfarande!). 



Och för Leos del. Han sov hela natten i sin säng i kalsonger, men väckte oss vid 5.30 för att säga att hans kalsonger var svettiga (det var då kiss men han trodde det var svett). 
Då blev det sängklädersbyte & en liten dusch för herrn, sen var han jättepigg & jag gick så upp med honom. 

Så, det var ändå en helt okej första natt. 
Hoppas att nästa blir lite bättre! 



Gurkätande kille nu på morgonen. 


Kommentarer
Postat av: Nina

Ett tips är att väcka honom när ni går och lägger er, så han kan kissa. Funkar kanon för oss :)

2014-01-17 @ 13:19:06
Postat av: Linda

Med Max har jag tyvärr inga tips men för Leos del. Ta upp honom innan nu går och lägger er och sätt honom på toaletten. Kag brukade göra så med Billy. Han sover ju som en stock så han vaknade knappt av det . Då klarade han sig mycket längre på nätterna :) och som sagt, vill ni ha fler lakan är det bara att komma förbi och hämta :)

Svar: Tack, ska testa det! Åh ja det vill vi gärna ha! :O när är du hemma? :)
Märy

2014-01-17 @ 17:11:06
Postat av: Linda

Idag är vi hemma större delen av dagen . Och i orgonpå eftermiddagen. Längre än så har jag ingen koll. Men vad jg vet än så länge är jag hemma i veckan också :)

Svar: D har bilen i helgen & att släpa båda kidsen i snöovädret känns inte så lockande ;) men ska skola in Max hela nästa vecka också, på mån & tis slutar han 14 då direkt efter det kanske? :)
Märy

2014-01-18 @ 11:23:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!