Tisdag?

2014-01-21 |16:51:20
Oj jag har verkligen noll koll på vad det är för dag idag känner jag. Jag har gått runt & trott att det är onsdag hela dagen, haha. 

Max dag på förskolan (9-14) hade varit kanon, han var helt själv idag igen. Själv tog jag en promenad & hängde med en vän, så himla mysigt att träffas igen. Som vi alltid säger, vi ses för sällan! 

Titta vad fint det var nere vid hamnen där vi gick! 

-----

Efter promenaden åt vi lunch, sen babblade vi om ditten & datten innan det var dags för mig att hämta Max. Jag hämtade honom & gick sen genom stan för att sen ta bussen hem. Snällaste moster jessa hämtade Leo när hon hade slutat kl 15, tack! 
Vi åt mellis allihopa tillsammans när vi kom hem & nu gräddas en fläskpannkaka i ugnen. Mums! 

Just nu leker barnen så fint tillsammans inne i Max rum. Mammas älskade killar, ni är så fina! 




Pappan är på jobb hela dagen så han kommer hem ikväll, så det blir läggning av barn helt själv ikväll. Men det ska inte vara några problem, dom är helt slut båda två (& jag med haha).
Imorgon är det dags för tandläkarbesök för min del - fy faaaaaasen! Jag avskyr verkligen att gå till tandläkaren, jag går hellre femtioelva gånger till gynekologen än en gång till tandläkaren - så illa är det! Hua! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!