Tankar om dagen

2014-05-06 |21:15:26
Idag har jag bara kört bil känns det som, puh. Har skjutsat D till jobbet, sen från jobbet, sen till tandläkaren & sen hem. Har även skjutsat barnen till förskolan & hem. Och sen åkt lite bil där emellan eftersom jag var på en utbildning mitt på dagen. 

Kvällen har bestått av mysig middag med fina frugan & hennes karl, stackars D kämpade med att få i sig en liten klyftpotatis medan vi andra åt av den otroligt goda maten jag & frugan slängde ihop (lövbiffsrullader fyllda med ädelost). 
Tandläkaren har alltså opererat ut en av D's visdomständer/hörntänder/vad-det-nu-heter-när-de-sitter-längst-bak. 
De fick dela/borra tanden i tre delar & sen skära upp en bit i tandköttet för att få bort den = stygn = jättesvullet = han kan inte tugga alls eller ens stänga munnen ordentligt = det stramar i hela käken & speciellt i såret = blod i munnen hela tiden plus att han inte kan äta alls = stackars D! 

Usch lider verkligen med honom, han går på 2 alvedon plus 1 Ipren var 6e timme. 
Nu sover han bredvid mig, minns inte sist han la sig såhär tidigt ens. Och då sov han ändå på dagen när vi kom hem från tandläkaren. 
Usch all eloge till honom som står ut med smärtan, jag som är så klen hade nog gråtit mig igenom hela dagen faktiskt. Man ser att han har riktigt ont. 
Usch det gör ont i hjärtat att se honom såhär, som tur är så vet man ju att det går över inom några dagar. Men just nu är de där dagarna väääääldigt långa i hans värld. 
Jag har iallafall köpt hem både jordgubbskräm, aprikoskräm och drickyoggi så han får i sig något dessa dagar. Min fina älskade kille <3 



Nä nu ska jag somna till Eurovisionkvalet. Heja Sanna! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!