nakenfisen

2015-08-11 |07:37:31
Usch sån hemsk huvudvärk jag har. Funderar om det är pga att jag inte har ätit något socker på typ ett och ett halvt dygn. Kan det vara därför? Annars vet jag inte. Vill helst inte trycka i mig massa Alvedon så blir att dricka massa vatten idag. 

Max vaknade jättetidigt idag & då tackade jag uppfinnaren av surfplattan. Det gav mig lite mer tid att slumra i sängen bredvid honom. 
Nu har vi precis ätit frukost, Leo har redan gått från bordet för att leka men Max sitter kvar &  babblar. 
Vi har börjat med operation sluta-med-blöja & det går förvånansvärt bra! Han älskar att ha kalsonger & att kissa på pottan. Han har tilkochmed bajsat på pottan flera ggr utan problem. Så skönt! Heja max! Han har blöjan på natten & om vi ska iväg med bilen eller så, men annars är det kalsonger eller nakenfis som gäller. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!