Måndagmorgon

2015-05-04 |08:30:03
Barnens förskola är stängd idag pga studiedag så kidsen är lediga ännu en dag, & mitt examensarbete kommer i kläm ännu en dag. Inte lika bra.. Imorgon blir det tuffa tag! 


Just nu tittar barnen på en Emilfilm (tack Alva för att killarna fick låna lite filmer av dig!). Jag plockar & plockar, det tycks aldrig ta slut däremot haha. 



Snart ska vi gå ut & ta en prommis till mitt jobb & även stanna på en lekpark & leka av oss lite. Tänkte ta med en såpbubbelgrej som jag köpte till barnen för någon vecka sen men har glömt att ge dom. 

Ikväll kör vi sista rycket i gamla lägenheten, putsning av fönster & tömning av förråd. heja! 


Slänger in en bild på Max från igår, lillapan sov ingen lunchlur utan höll däremot på att däcka vid middagen. Haha han somnade nästan mellan tuggorna, lillfisen.
Sen däckade han snabbt i sin säng, se själva:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!