helgen

2015-11-22 |09:48:59
Igår var vi en sväng på Ikea, för att köpa sängar till kidsen.  Efter att till slut ha valt resårbottnar & sen gått igenom resten av varuhuset & därmed även plockat på oss en del annat (som vanligt på Ikea..)  så åkte vi till varuutlämningen & inväntade våra sängar.  Men efter ca 20 minuters väntan kom beskedet att de hade tagit slut, så där stod vi & tänkte att jösses vilken tur att vi inte ska flytta precis i dag.  
Hur som! Sängarna blir istället hemlevererade till oss nästa vecka (utan extra kostnad - katching!).  Så problemet löstes rätt fort ändå. 

Jag tog en smygbild på min sjukt snygga karl, när han tankade upp skåpbilen igen (som vi då egentligen inte hade behövt låna på hans jobb iochmed att vi inte fick med några sängar hem..) 
------

Idag då? 
Jo vi packar på här hemma, för vi fick veta i fredags att vi kan få nycklarna redan den 30e! Wie! Jättesnart ju! Känns strålande! 
Så nu försöker c  bryta en tradition med att alltid packa precis vid flytt & istället packar Vi nu - i lugn & ro. 
En hel del kvar men vi är iaf igång! Skönt! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!