Första inskolningsdagen

2013-02-04 |15:08:06

Att inskola Leo idag gick jättebra, han var supernyfiken på allt och jätteglad.
MEN, när det var dags att gå hemåt så blev det panik&skrik minst sagt!

Leo ville inte alls gå hem, så under en halvtimme så slogs, bet,sparkades, skrek & grät han så mycket att jag trodde han skulle svimma! Han sparkade mig så han råkade träffa snittet (=skitont!) & han gav mig X antal örfilar när han viftade massor av ilska.
Usch det var hemskt, jag skämdes för hans beteende och han var bara jättearg.
Sen får jag ju inte bära honom så jag kunde bara sitta på golvet & tvångs-hålla fast honom tills han hade lugnat sig lite lite, men så fort han hade varvat ner pyttelite så blev han helt galen igen.
Till slut fick "hans" pedagog lyfta upp honom så han blev någorlunda lugn, stor eloge till honom för hans enorma tålamod!

Fy det var hemskt, jag var helt slut & riktigt arg & besviken på Leo när vi kom hem. Plus att snittet gjorde extremt ont.
När vi kom hem skulle vi äta lunch & Leo ska klättra upp i sin stol, självklart så råkar han halka & ramlar med ansiktet före i golvet så nu har han ett blåmärke på kinden stackarn.

Näe ingen bra dag idag!

Nu är tjejerna här & muntrar upp mig lite, plus att de ville kika lite på Max.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!