Godnatt

2013-01-02 |23:42:44

Klockan är halv tolv & det är dags att lägga sig, jag sa ju att jag förmodligen skulle vara vaken sent idag med. Typiskt det där, nu när jag "ska" sova så är jag inte alls sådär jättetrött som jag var förut. Måste ha kommit in i andra andningen eller så? Hm.

Hur som, kollade till Leo & han ligger som en knaspelle i sin säng med huvudet vid fotändan & benen åt varsitt håll, haha! Sötungen, han är vild när han sover, mammas lilla busråtta.

D kikar på någon kass polis-komedi-film på 7an tror jag, han skrattar till ibland när det är såna skämt som han älskar men jag tycker är urlöjliga. Vi har så otroligt olika humor vi två, jag kan skratta så jag kiknar åt något medan han då tittar på mig som om jag hade en eller tre skruvar lösa. Och jo, jag gör likadant när han skrattar åt sin polis-komedi-störd-humor.. Äh, tur att vi är olika! Det har ju funkat hittills!


Nä sova var det! Har kissat två ggr nu innan jag la mig så hoppas på att ev slippa behöva gå upp & kissa inatt, håll tummarna? Nu ska jag hitta en skön ställning att sova i, inte det lättaste må jag säga.. Ligger på sidan, med en stor kudde mellan benen & måste liksom lyfta magen lite när jag väl har lagt mig, annars blir lillebror arg(antar att han blir lite småklämd?).


Om 20 minuter är det bara 12 dagar kvar till bf, och ännu kortare till snittdagen! Underbart, längtar så enormt efter att få se vem lillebror är där inne i magen.

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!