Så fin

2013-01-10 |23:46:42

Max är verkligen som en liten kopia av Leo när han var färsk, så oroligt söt!
Och ja, jag är självklart helt opartisk i min roll som nybliven mamma...

D & Max har varit på en liten minipromenad i korridorerna här på bb, de hämtade kvällsfika förut & bara kikade runt lite när Max var vaken en stund. Själv låg jag kvar i sängen då jag inte alls hade energin att gå runt sådär, hoppas istället på imorgon!

Jag testade att sitta upp vid 22.30tiden, D hjälpte mig så jag inte skulle belasta magen för mycket. Men det var himla svårt, så jag råkade nog ta i lite för mycket med magen för det gjorde så jääääkla ont i snittet då. Men vi tog deg lugnt, jag andades mig igenom smärtan a la profylax-style & det funkade faktiskt!
Jag stod nästan upp, iallafall med väldigt böjda ben & med D's hjälp. Ähh bättre än inget tänker jag :).

Max har även avlagt sin första bajsblöja, sjukt mycket var det & det var ju det där allra första bebisbajset som är som tjära. Så efter mycket slit från D's sida så var Max ren & fin igen.
Han blev så nöjd att han däckade på två röda, sötskrutten!
Nu sover han så sött i en såndär snygg balja. Vi tyckte det var bäst eftersom jag knappt kan röra mig i min säng, så om han vaknar & är ledsen/hungrig så får
D hjälpa mig att lägga honom hos mig.


Det var lite update från oss här på bb, jag vill "dokumentera" så mycket som möjligt så jag kan gå tillbaka & komma ihåg hur det var & vad vi gjorde.


Dom ska ta blodtryck på mig 1 eller 2 ggr till så jag försöker verkligen hålla mig vaken nu men det är väldigt svårt då både Max & D nu sover så sött..

Godnatt på er & tack för alla gratulationer, det betyder mycket!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/567741/images/2013/pic_50ef43b39606ee48083abe3b.jpg" class="image">

Kommentarer
Postat av: Jossan

Har dom inte vissat dig hur du ska göra när du vill resa dig upp el sitta upp?? Be dom göra det annars det var nästintill det första dom vissade mig. Svårt att förklara men du ska typ rulla upp dig ifrån sidan så att du kan jobba med armarna.

2013-01-11 @ 07:44:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Namn: Maria
Ålder: 23, född 89
Bor: Nyköping
Civilstånd: Förlovad med D sen 17/12-2011
Familj: Sonen Leo tillsammans med D, Lillebror bakas i magen & beräknas 16/1-2013
Gör: Studerar till förskollärare


Jag är helt klart en såndär tjej som folk suckar lite åt ibland, jag är otroligt klantig av naturen & skrattar ofta aningens för sent efter ett skämt. Men hey, that's me!

Här får ni följa mig i min vardag som består av pinsamheter,lite recept då jag älskar att laga mat/baka, lite djupare funderingar men också mycket om min underbara familj som jag älskar mer än allt annat.

Enjoy!